Fin morgon men frost ute. -1 grad.

I dag förberedelsedag för Romresan. Den sista kollen av packningen. Vi får hoppas att allt kommer att klaffa med kvällståget till Köpenhamn vid 22-tiden. Man vet ju aldrig vad som kan hända med tågen. Det brukar ju nästan alltid vara något trassel med spår, luftledningar mm. Men vi har ju tid på oss. Först kl. 04.00 skall vi vara vid incheckningen.

Lämnade tillbaka de böcker  om Italien och specifikt om Rom som lämnats kvar hos oss vid mötet med de övriga romresenärerna. Sedan till Ängelholm och Börjessons Bil för växellådeservice kl. 13.00. Undrar just vad det var för service: man sa att ”du kommer inte att märka någon skillnad”. Jo, jo uttömmande svar. Något skumt var det då servicen var kostnadsfri.

Promenerade in till stan och tog en kaffe och smörgås på Mormor Olgas Kafé. Gott!