Gråväder +4 grader. Kraftig blåst från väster.

Beslötas att hämta resterande innerdörrar och att returnera den allt för stora toalettdörren. Det krävdes uppehållsväder då den skulle fraktas på ett öppet släp. Allt fungerade bra och returen resulterade i ett Hornbachkort fyllt med returpengar att användas vid köp av glasdörren som var restad. Den var fortfarande restad och det var ovisst om när den skulle komma.

Trevligt jobb att sätta dörrarna på plats därhemma. Fortfarande förvånande att inget ändrats på ca 40 år avseende upphängningen som fortfarande är standard. Det blev att justera två dörrar i underkant för att anpassas till trösklarna och parkettgolvet. Det gällde att tejpa över stället där sågspåret skulle dras för att inte flisa dörren. Allt blev bra. Det är inte så ofta man använder bandslip och cirkelsåg numera. Bra att de fanns kvar i verktygsarsenalen.

DSC_5815Blogg

Stökigt värre i korridoren.