Starten på denna resa blev inte vad vi tänkt oss. Väckningen torsdag morgon fallerade och vi vaknade 6.50. Färjan från Trelleborg skulle gå 8.00 med inställelsetid 7.30. Nä, vi insåg att vi inte skulle hinna. Vi lugnade ner oss och beslöt att åka den längre vägen över Rödby/Puttgarten. Så blev det.
Skönt när det finns valmöjligheter. Målet var Güstrow, en liten stad syd om Rostock. Vi installerade oss i hotellet vid 16.00-tiden. Hyfsat rum på tredje våningen utan hiss. Med halvpension i tre dagar hann vi med att dels göra Güstrow, men även Wismar opch Lübeck.
IA shoppade loss som vanligt.
I hotellpaketet ingick även biljett för två personer i närbelägen badanläggning och naturpark. Badet utnyttjade vi, naturparken fick vara.
Vädret blev: torsdag snöbyar; fredag grått men ibland sol; lördag helgrått men inget regn; söndag, hemresedag, soligt och fint. Totalt omdöme: lyckat med mycket motion. Priset på resan var en hit. Strax över 2000 kr med tre övernattningar och halvpension. Maten hyfsad.
Liten fika på färjan från Rödby.

IA med inköpta varor i Burg på Femarn


Resan kräver även fika längs vägen. Någonstans sydöst om Lübeck


På hotellet

Hotellet var helt OK.


På väg in mot Güstrow. Det var ett stycke att gå då hotellet låg lite i utkanten av stanI badanläggningen torsdag kväll.


I Wismar på fredagen


Så shoppar IA lossLunch i Wismar


Dags för hemresa

På julmarknaden i Lübeck


Paus med tankning på en mack i Danmark