Irja tog långledigt från 26 sept. och vi for till Hagalund för några dagars relax. Vi fick ett fantastiskt väder med sol och varma vindar.Vi gjorde många skogspromenader och plockade mycket svamp.Kaffepaus


Trattkantareller i mängd


Brungul trumpetsvamp

Paus mellan skogspromenaderna

Brungul trumpetsvamp


Vackra svampar men ej ätliga


Så skruvade vi ihop en dörr till nya vedboden och försåg den med lås och bom så nu kan en del av boden användas som förråd. Tyvärr blev den inte målad då vi inte fick plats med färgen på uppresan, synd.

En del av svampskörden packas.

The och svampmacka en kväll – sånt gillar vi.

Så blev det att lägga ut svampen i hallen vid hemkomsten för torkning under lutvärmepumpen – lite stökigt är det men det är det värt. Ser mycket ut men efter torkningen blir det bara en tredjedel kvar av all svampen.