Efter en veckas vistelse i Holmsund åkte vi tillbaka till Hagalund. Från Helsingborg kom Annika och Lars Gunnar Fritz och vi lyckades nästan komma fram samtidigt, nästan, vi blev lite sena på grund av div. inköp i Karlstad.
LG och Annika satte genast fart på oss med diverse arbeten varav det största var bygget av en vedbod. Vi har saknat ett vettigt ställe att torka och förvara ved i. Tack LG och Annika för att ni satte fart på oss. Tyvärr inföll detta bygge under sommarens hetaste dagar med massor av elaka buggs som stack och bet. Det blev att klä sig väl trots värmen.

Vi hann även med en sväng till skogen för svampplockning samt ett besök på Gammelvala i Brunskog där vi träffade på IA:s kusin.


Kusinträff


Annika och IA rensar svamp efter ett bad i Glavsfjorden


LG klyver ved

Lunchpaus

Bygget börjar ta formTill sist kom utelampan upp på gaveln av huset. Det var den som orsakade HO:s fall från stegen i maj månad.

Eftermiddagsbjudning hos vår granne, Anne Mari Lagerlöv