önskar vi släkt och vänner – ingen nämnd och ingen glömd.
Julen firar vi på torpet Hagalund i Värmland tillsammans med Carljohan och Hanseric. Nyårsfirandet tillsammans med goda vänner hemma i stan.

Snabbresumé på några viktigare händelser i familjen under året:
Tiden har på något sätt gett oss en snabbskjuts genom året på ett sätt som vi inte förstår. Plötsligt är det dags att göra en summering.

Årsskiftet 05/06 firade vi tillsammans med goda vänner som vanligt med god mat och dryck.

I februari åkte vi för 24 gången till Österrike för skidsemester. Vi gjorde det tillsammans med våra goda vänner Irene och Ulf Andersson. Vi fick en härlig vecka tillsammans med dem och övriga deltagare. Vi var ca 48 st i varierande åldrar.
Hanseric och Charlotte fanns också med i skidgänget. För många av oss blev denna veckan den sista hos frau Fong som avser att trappa ner verksamheten efter många år som värdinna på Bad Mehrn.

Under våren separerade Hanseric och Charlotte vilket betydde att ännu en epok avslutades i vår familj.

Midsommarehelgen firade vi på Hagalund tillsammans med våra vänner Karin och Michael Ljungberg. Själva stannade vi kvar till mitten av juli då vi åkte hem till Helsingborg

I regn och blåst firade Irja sin sextioårsdag tillsammans med alla vännerna. Festen var planerad som ett trädgårdsparty och vi hade hoppats på fint väder men så blev inte fallet. Man kan inte få allt man vill här i värden.

Så köptes det en hund, en schäfer 5 månader gammal. Den köptes till Harald för att han skulle hålla sig i form. Den affären ordnades av Carljohan och Irja.

Året har inneburit många besök på Hagalund. Under hösten plockades mycket svamp. Ett naggande fint ställe att koppla av på.

Vi firade vår 40:de bröllopsdag den 3:e december. Också det en bemärkelsedag att fira.

Slutligen fyllde Harald 65 år och blev på så sätt en riktig pensionär.

Irja jobbar fortfaranden som skolsköterska på heltid men funderar på att trappa ner, men inget är bestämt.

Harald har trappat ner sitt engagemang på Änglaverket då han avgått som ordförande. Han har istället gått in som styrelseledamot i RIA Hela människan.

Carljohan är fortfarande kvar i Umeå och pluggar på sin doktorsexamen. Den har tyvärr blivit försenad på grund av hans englandsvistelse och ett tidskrävande Sidauppdrag.

Hanseric jobbar fortfarande kvar på Helsingborgs Dagblad. Han fotograferar mycket för tidningen och jobbar för övrigt med annonsformgivning.

Mycket av det som nämnts i ovanstående kan läsas utförligare längre ner i bloggen, månad för månad.
t2