2 december 2006.
Vi åkte till Malmö för att göra en lite annorlunda weekend. Lämnade hunden på pensionat och drog iväg därefter söderut.
Eftersom det regnade kraftigt beslöt vi att besöka möbelvaruhuset Ilva. Därefter tog vi in på hotell St Jörgen, alldeles mitt i city. Hotellet var bokat sen tidigare och vi fick en svit efter att vi påpekat att vi hade bröllopsdag.

Rummet
Snygg jobbat av Scandics personal.

I gråmulet väder med småregn gav vi oss ut på stan och upptäckte att Malmö stad faktiskt var rätt trevlig. Vi åt på en italiensk restaurang vid Lilla Torg. Men det skulle hända mera denna dag:
arriwa
Bjudna av Familjen Andersson till Amiralen i Malmö på både julbord och uppträde med Arrival ABBA show. Häftigt, proffsigt men ljudligt. Som väl var såldes öronproppar som lindrade den massiva ljudnivån. Tyvärr tar öronpropparna bort diskanten – men vad göra?
anderssons
Nästan hela gänget samlat i lobbyn på Amiralen

and1
Bengt och Charlotte

and2
Hanseric och Caroline
and4
Ulla-Britt Och Harald
ander 5
Irja tas omhand kraftfullt av starke Linus

Tack hela familjen Andersson med Ulla-Britt och Bengt i spetsen för en höjdarkväll.

Synd bara att ni inte tog tillfället att på hotellet fira våra fyrtio stävsamma äktenskapsår.
Vi fick dricka vår skumpa själva och minnas tillbaka på tider som gått.

Dagen efter kom med uppehållsväder och lite sol. Vi besökte Katrinetorps herrgård på uppmaning av Irja och såg ett julbord helt i marsipan. Jaha!!!

Åkte hem för att hämta hunden som vistats på pensionat och efter det reste vi till Klippan på inbjudan av fam Ljungberg. Där serverades små goda delikatesser i varm och fin gemenskap med många vänner. Det hurrades för det gamla slitstarka paret Orre och Madde och Bengt uppvaktade med skumpa. Tack, tack.

Summering:
En härlig och innehållsrik helg som vi sent skall glömma.